top of page

Color Binge

20x természetes bronzosító

Ez egy természetes bronzosítók alkotta csúcskeverék, ami egész éjen át tartó azonnali hatás csíkmentes színt biztosít.

Wild Berry Bender Blend: Vadon termő bőrápoló hatású összetevők, mint a vadindigó és a fekete áfonya extravagáns kombinációja, mely táplálja és nyugtatja a bőrt.

Toning Caffeine Shot: Segít a bőr energetizálását és tonizálását, így tökéletesebb textúrát  és megjelenést ad a bőrnek.

Craveable Conditioners: Az olajok és a vitaminok keveréke és azok együttes hatása mély hidratálást és sima bőrt eredményez.

Illata: Party in Paradise

15 ml és 250 ml kiszerelésben

dark side

30x természetes bronzosító

DHA és makadámdió tökéletes keveréke, ami egyenletesen fed és fokozatosan felépülő sötét színt biztosít.

Color Alliance keverék: Fekete szarvasgomba és fehér-tea kivonat kiegyensúlyozott keveréke, ami segíti a bőr megtisztulását és feltöltődését.

Selfish Skin Softener: Szilikont tartalmaz, amely fokozza a krém eleganciáját, miközben hidratál és puhítja a bőrt a selymes érzetért.

Omega 3 és még hat esszenciális zsírsav optimális egyensúlyával segíti a bőr kondicionálás és hidratálását a ragyogó, fiatalos megjelenésért.

Illata: Bourbon Berry

15 ml és 250 ml kiszerelésben

accelerator extreme

Természetes bronzosító

Intense DHA Bronzer Blend:Természetes bronzosítók és DHA keveréke, ami azonnali színhatást biztosít, amellett, hogy késleltetett színfejlődéssel is jár.

Echinacea kivonat: Egy olyan tiszta, erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező kivonat, ami segíti a bőr táplálását és kondicionálását.

Biosine Complex: nyugtató, hidratáló hatású összetevők fejlett kombinációja a maximális barnulási eredményért.

Skin Softening Blend: olajok, vitaminok és aloe vera keveréke, melyek táplálják és hidratálják a bőrt.

Illata: Cocoa Drem

15 ml és 250 ml kiszerelésben

sol struck

Természetes bronzosító

Natural Beauty bronzosító keverék: természetes kivonatok erőteljes kombinációja,.

Illata: Strawberry Nectar

 

15 ml és 250 ml kiszerelésben

Force of natural

Természetes bronzosító

Natural Beauty bronzosító keverék: természetes kivonatok erőteljes kombinációja, ami kivételes, csíkmentes színeredményt nyújt.

MetamorphaSkin komplex: a száraz, fakó bőrt mélyen táplálja és revitalizálja, hogy fiatalosan ragyogjon és szinte virágszirom puhaságú legyen.

ColorGuard PLUS tetoválásvédő technológia: tigrisfű és kakóvaj luxusérzetű keveréke, ami mélyen hidratál, és véd a még virulóbb tetoválásokért.

Purrfection Finis Primer: természetes polimer és ragyogást segítő összetevők kombinációjával segíti a bőr tökéletességeinek feltöltését és az egyenletes bőrárnyalat kialakulását.

Illata: Strawberry Nectar

 

15 ml és 250 ml kiszerelésben

bottom of page