top of page

Melyik a csokicső® és honnan ismeritek meg?

A Chocolate Brown Csokicső® minden esetben így néz ki:

szolárium
szolárium

Ha a szolárium csöveken nem ezt látjátok az sajnos nem csokicső®! Azt javasoljuk, mielőtt szoliznátok ellenőrizzétek a feliratot a szoláriumcsöveken, hogy ne tudjanak átverni benneteket.

 

szolárium

Premium csövek tudnivalói

Csúcs a csúcsok között

A Premium csokicsövek, az új fejlesztésű Chocolate Brown szoláriumcsöveknek kizárólag a Csokiszolárium Hálózat üzleteiben felhasználható, prémium kategóriás változatai. Egyedi válogatási elvek és minőségbiztosítási eljárások alkalmazásával készül, ezzel biztosítva azt, hogy a legexkluzívabb csokicső legyen, amely kifejezetten a prémium kategória kedvelőinek lett kifejlesztve. Nem véletlen, hogy a Premium csövek kizárólag a hálózati szalonokban találhatóak meg, hiszen az ezekben nyújtott prémium szolgáltatási színvonal és környezet is remek táptalajt ad, hogy ezek a kiváló csövek megtalálják a közönségüket. Ha Te is mindenből a legjobbat szeretnéd és nem éred be kevesebbel, akkor barnulj a Chocolate Brown PREMIUM csokicsővel!

 

Olcsóbb a vendégeknek a Csokicső®!

Kevesebb befekvési idő = olcsóbb szolizás!

Létrehoztunk a vendégek számára egy „olcsóbb és eredményesebb” szolgáltatást, a Chocolate Brown szoláriumcsövet! A vendégek számára „eredményesebb”, mert már egy alkalom után látványos „csoki” színt kölcsönöz a bőrnek. Eddig ilyen sötét bőrszínt csak 3-4 szoláriumozás után érhettünk el! A vendégek számára „olcsóbb” is, mert a megszokott napozási idő a gyors lefolyású barnító erő miatt csökken, így kevesebb idő alatt, kevesebb pénzből ér el a vendég mélyebb, sötétbarna bőrszínt.

Tehát több és elégedettebb vendéget tudunk fogadni naponta!

 

Chocolate Brown PREMIUM!

„A csúcsra juttat!”

Főbb jellemzői

Alig több mint 1 perc felfűtési idő (ugyanannyi pénzért még több barnulás), minimalizált teljesítmény csökkenés (egyformán barnulsz 100 és 500 üzemóránál is).

Barnítási tulajdonságok

Rendszeres használattal és a szükséges napozási idők betartásával attraktív sugárzó csoki színünk lesz.

szolárium
szolárium
szolárium
bottom of page