top of page
szolárium

Az igazi csokicső

- mert a minőség neked is jár -

szolárium
szolárium
szolárium

A könnyebb felismerhetőség és megkülönböztethetőség érdekében mostantól a PREMIUM csöveken a Csokiszolárium Hálózat logója, a harapott csokilogó is megtalálható!

Miért válaszd az új PREMIUM Csokicsövet?

 

Mert a Csokicső® nem csak egy elnevezés, marketing, hanem egyedi technológiával gyártott szolárium cső, mely jelenleg egyetlen más szolárium csőben sem található meg a világon!

Mert a fejlesztéskor kizárólag a felhasználók igényeit vettük figyelembe!

Mert a PREMIUM Chocolate Brown csövek egyedülálló technológiával készülnek!

Mert a PREMIUM Chocolate Brown csövekkel tartósabban barnulhatsz!

Mert a PREMIUM Chocolate Brown csövekkel olcsóbban barnulhatsz!

 

Mert a minőség mindenkinek jár!

Miért egyedülálló?

 

Bárki, bármit mondd tény, hogy a PREMIUM Chocolate Brown szolárium csövek technikai tartalma egyetlen más szolárium csőben sem található meg a világon! Teljesen egyedi, semmivel nem hasonlítható. Bizonyítani is tudjuk, hogy ez a technológia soha nem volt, és nem is lesz más szolárium csőgyártásban megtalálható.

Nyugodtan hasonlítsátok össze bármilyen szolárium csővel, érezni fogjátok a különbséget!

De vigyázat, már HAMISÍTJÁK!!! Mielőtt befekszetek, ellenőrizzétek a feliratot a szolárium csöveken!

Miért olcsóbb a PREMIUM csokicsővel szolizni?

 

A PREMIUM Chocolate Brown szolárium csövek a németországi Sylvania gyár legújabb fejlesztései. A termékfejlesztés lényege, hogy az üzemóra növekedésével ne kelljen több percre menni! Általában friss csőcserénél 6’, később 9’, azután a cső lejárta előtt 12’ percre mennek a szoláriumozók egy hagyományos szolárium csővel felszerelt gépbe.

Ennek vége! A PREMIUM Chocolate Brown csövekkel az üzemóra végéig szinte ugyanazon időre tudtok menni, mint a friss csőcserekor. Nagyon ritka esetben és csak 7-800 órás csöveknél kell esetleg egy egységet növelni a befekvési időn. Ennél a csőnél szinte mindig ugyanúgy barnulsz a teljes élettartamon belül!

Ne menj több időre és ne fizess többet, keresd a PREMIUM Chocolate Brown csöveket!

 

Miért tartósabb a barnulás?

 

Az új PREMIUM Chocolate Brown szolárium csövek speciális sugárzásintenzitást képviselnek. Jelenleg ez a technológia semmilyen más szolárium csőben nem található meg. A szoláriumozás után azonnal látható magunkon egy árnyalatnyi barnulás, azonban a gyorsan megszerzett szín gyorsan el is múlik. A PREMIUM csokicsövek általi barnulás a szolizás után még 4-6 óra elteltével is jelen van, tehát a szoláriumozás után még hat órát barnulunk. Ez a lassú, hosszabb időtartamú barnulás azonban lényegesen lassabban múlik (kopik), ezért a megszerzett bőrszín lényegesen tartósabb!

 

szolárium
szolárium

Keresd bizalommal a védjegyezett (megharapott csokitábla) emblémával ellátott Frankelszoli Szalonunkat!

Legyél Te is csokibarna! Kellemes szoláriumozást kívánunk!

bottom of page