top of page

Mire jó a FLABéLOS?

​Rohanó világunkban nem jut elég idő a mozgásra, sportolásra. Szinte egész nap ülünk, mindössze a népesség 10-15%-a sportol rendszeresen. A többség szinte egyáltalán nem végez aktív testmozgást, aminek következtében súlyos egészségügyi problémák alakulhatnak ki. A mai népbetegségek zöme a mozgáshiányból fakad.

A mozgáshiánynak súlyos következményei lehetnek:

  1. a szervezet teljesítőképességének gyengülése → fáradtság, energiahiány → gyengülő immunrendszer

  2. növekvő izomgyengeség → tartáshiba, hanyag testtartás → gerincproblémák

  3. ízületi szalagok, íz felszínek, porckorongok kopása → ízületi porckopás, ízületi meszesedés

  4. koleszterin és trigliceridszint növekedés

  5. csontállomány csökkenése, meggyengülése → csontritkulás

  6. rossz bélműködés, szétzilált glükóz anyagcsere

  7. magas vérnyomás → szív- és érrendszeri betegségek

  8. túlsúly → inzulinrezisztencia → 2-es típusú diabétesz

 

flabelos
flabelos
flabelos

A FLABéLOS megoldást kínál a mozgáshiány problémájára, mert rövid idő alatt, kényelmesen, ugyanakkor hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is. Használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

A FLABéLOS 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát (izomösszehúzódást) generál.

Ha felállsz a FLABéLOS billegő-mozgó padjára, a gép minden tizedmásodpercben kibillent egyensúlyi állapotodból. Olyan érzés, mintha hirtelen lépnél le a járdáról és egy pillanatra talajt vesztenél.
A pillanatnyi egyensúlyvesztés hatására agyad utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izmodnak a korrigálásra. Ez egy tudattalan folyamat: izmaid automatikusan "ellen tartanak", azaz megfeszülnek, hogy egyensúlyban maradj. A helyzetmegtartó reflexek működésbe lépése jelentős izommunkát eredményez. Ez az izommunka az akaratodtól függetlenül következik be (nem tudod szabályozni, ösztönös), és olyan gyorsan történik, hogy (mérőműszerek segítségével) egyetlen másodperc alatt akár 30-60 izom-összehúzódást is tapasztalhatsz.
Ezt a hatékonyságot tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen előidézni! A futás, úszás, kardió-edzés hatékonysága nem közelíti meg a FLABéLOS-szal végezhető izommunka mennyiségét. És ami a legfontosabb: a FLABéLOS nem izzaszt meg, nem nyomja fel a pulzust és a vérnyomást, használata nem terheli meg az ízületeidet, a tüdődet és a szívedet!

Nézd meg, mit tapasztalhatsz rövid és hosszú távon a FLABéLOS használatával!

Már egy alkalom után is érezheted a hatását

 

bottom of page