top of page
szolárium

Arctisztítás

mindig mosd le a sminkedet!

Azon felül, hogy foltosra barnulhatsz tőle, a bőr pórusainak is árt. Ezért mindig mosd le a sminkedet az általunk kihelyezett sminklemosóval.

Minden kabinban találsz sminklemosót.

Szemünk védelme

mindig használj védőszemüveget!

Az UV fény károsíthatja a szemedet, így mindig tartsd csukva a szemeidet, ha szolizol. A napba sem nézel bele nyáron, így a legbiztonságosabb az, ha UV szűrős szemüvegben szoláriumozol.

Ha kontaktlencsét viselsz, akkor azt mindig vedd ki a szoláriumozás idejére.

Minden kabinban találsz védőszemüveget.

Kontaktlencse folyadékot kérj a pultos lányoktól.

szolárium
szolárium
szolárium
szolárium

Higiénia

mindig használd a kilépőt!

Üzletünkben nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniai körülmények legmagasabb színvonalára, ezért minden fülkébe bekészítünk egy kilépő törölközőt, hogy mezítlábasan arra tudj rálépni.

Az izzadékonyabbaknak mindig bekészítünk egy plusz törölközőt is, hogy azzal tud leitatni magadról az izzadságot.

Minden kabinban találsz kilépőt és törölközőt.

Folyadék

mindig igyál folyadékot szolizás után!

Figyelni kell a folyadék pótlására is, hiszen a szolárium szárít. Kettő az egyben megoldás, ha SunT-t iszol, mert ez a fantasztikus tea a benne lévő összevetők segítségével, nem csupán hidratál, de barnít is.

Keresd a hűtőnkben.

szolárium
szolárium

Szolárium krém

30-40%-al hatékonyabban barnulhatsz szolárium krémekkel!

A szoláriumkrémek nem csupán segítenek intenzívebb, hosszan tartóbb barnaságot előidézni, de ápolják is bőrödet. Üzletünkben széles választékban találsz I. osztályú bronzosító, mélybarnító, és szoláriumozás utáni testápoló krémeket. A szolárium szárít, ráadásul a hidegebb napokon is könnyebben kiszárad a bőröd, így fontos a hidratálás a szolizás után. Viszont nagyon fontos, hogy kifejezetten szolizáshoz ajánlott krémeket kenjetek magatokra, mert ha fototoxikus a készítmény, akkor nagyobb károkat okozhat, mint hasznot. Azonnali hidratálást jelent szomjas bőröd számára például a Designer Skin Vanish szoláriumkréme.

Kérd a pultos lányok segítségét, vagy lapozd át a katalógusunkat.

bottom of page